Wspomnienia

Wspomnienia to jedna z podstawowych funkcji Darln, która pozwala Ci na udostępnianie zdjęcia lub galerii zdjęć oraz krótkich relacji określonej grupie społeczności Darln

Możesz podpiąć pod swój profil konkretny katalog ze wspomnieniami a nawet ustawić odpowiednią kwotę kredytów jako cenę za ich odblokowanie.

Domyślnie, wspomnienia dodane w formie klasycznej (nie zachowane w katalogu/galerii) znikają po upływie 24h.

Czy ten artykuł był pomocny?
TakNie